ANB ARTISTAS DE BARCELONA

Cristina Ballesteros - Miguel Olivares - Pepe Castellanos - Yolanda Martín - Guadalupe Masa - Anna Caubet - Dámaris Ceres - Rolando Faba - Ramón de los Heros - Natxo Arteta - Juan Manuel Mendiguchia - Lluísa Traserra - Mercè Bessó - Montse Otero - Jordi Pedrola - Carles Torrent - Enrique Mestre Jaime - Joan Gispert - Paulina Bedrack - Elena Arbiol - Mireia Zantop - Carme Bassa - Nuria Guinovart - Santiago Raigorodsky - Uwe Geest - Lluis Pericó - Anna Agustí Hontangas - Carlos Bayod Serafini - Conxa Bravo
ANB está formado por artistas plásticos residentes o vinculados a Barcelona

martes, 25 de marzo de 2008

El sentiment i la llunyania de l´art - Gabriel Rigo, Núria Guinovart, Natxo Arteta - Galería MaragallGabriel Rigo, Núria Guinovart, Natxo Arteta

Del 27 de març al 15 d´abril, 2008
Inauguració 27 de març a les 19:30h.
Sobre l’art contemporani, recentment Jean Clair (conservador del Centre Pompidou, 1975-89, director del Musée Picasso, 1989-2005) ha afirmat: “L’art d’avui és banal com la vida que portem”

Fent ressò d’aquestes paraules, la Galeria d’Art Maragall respon amb una exposició que reivindica el debat estètic amb tres dels seus artistes.

“El sentiment i la llunyania de l’art” dóna títol a la mostra, i és que l’art és un sentiment remot, atàvic. Petjada d’un esdevenir espiritual, perviu des de les mans i escapa de tot allò que usurpa la seva memòria.

L’art és substància enamorada, nascuda a l’albor de la humanitat i el seu batec és una presència plena de virtud per a la mirada contemplativa. Per tot això, els “pintors heterogenis i singulars d’avui” s’enfronten a la banalitat de l’art contemporani denunciada per Jean Clair, que és ara el comissari de l’exposició de la Pedrera “Zoran Music”.

La mostra està formada per diverses obres originals que combinen pintures treballades amb oli o acrílic sobre tela o fusta, depenent de l’autor, de temàtica tant abstracta com figurativa.
´
Galería Maragall
rbla. Catalunya 116
Barcelona
93.218.29.60
93.218.82.26
galeria@maragallart.com